Skoči na vsebino

VZDRŽEVANJE TURISTIČNIH POTI – poziv društvom ter ostalim subjektom, ki se ukvarjajo z razvijanjem turističnih produktov v občini

11. 10. 2022

V Občini Komen je ogromno število pohodnih, kolesarskih, učnih poti, katerih vzdrževanje poteka na različne načine. Za nekatere poti skrbijo lokalna društva, za druge skrbi občina, ipd. Z naslednjim letom želimo poenotiti njihovo vzdrževanje, zato smo se odločili, da povabimo vsa društva s sedežem v Občini Komen ter ostale subjekte, ki se ukvarjajo z razvijanjem turističnih produktov v občini, in so zainteresirani za vzdrževanje poti, da podajo prijavo na občino.

V kolikor ste zainteresirani, da bi se pogodbeno obvezali za vzdrževanje katere od turističnih poti na vašem območju, vas vabimo, da na elektronsko pošto: pošljete vaš predlog poti za katero bi skrbeli (navedite ime poti oz. številko JP – odsek,…), navedete mogoče tudi na kakšen način bi vzdrževanje potekalo (npr. ročno, strojno,…) ter kolikokrat na leto bi po vašem mnenju bilo potrebno izvajati različna opravila ter katera.

Na podlagi vaših predlogov bomo ovrednotili stroške vzdrževanja poti in pripravilo predlog pogodbe, ki jo bomo skupaj dorekli na sestanku.

Vaše predloge pričakujemo do petka, 28. oktobra 2022.

Za morebitna vprašanja lahko kontaktirate Sorajo Balantič na tel. 05/7310 461 ali 031 327 894 ali po e-pošti .

 

 

 

Novice Občine Komen

Bodi obveščen o spletnih objavah Občine Komen!
Naroči se na novice.

PRIJAVA