Skoči na vsebino

Povabilo k zbiranju pobud za projekte LAS Krasa in Brkinov v obdobju 2021-2027

20. 03. 2023

Vabimo vas k izpolnitvi spletnega vprašalnika za pripravo nove strategije Lokalne akcijske skupine (LAS) Krasa in Brkinov za programsko obdobje 2021-2027.

LAS razpolaga s finančnimi sredstvi in strokovnimi sodelavci v podporo trajnostnim projektom na področju Občin Divača, Hrpelje - Kozina, Komen in Sežana. Vprašalnik je dostopen na povezavi: https://bit.ly/pobude_LAS_Krasa_in_Brkinov oziroma https://forms.gle/FAaC3U2Q4vHpPVHH9 Izpolnjevanje vam bo vzelo 5 - 10 minut časa.

Želimo si, da bo podpora v prihodnosti čim bolj učinkovito namenjena izvajanju projektov in programov, ki bodo izboljšali naše skupno vsakdanje življenje ter odgovorili na potrebe lokalnih skupnosti in posameznikov.

Vaši predlogi in mnenja so zelo dragoceni, zato želimo poleg mnenj, pridobljenih na delavnicah v živo, pridobiti tudi mnenja tistih, ki se delavnic po posameznih občinah ne uspete udeležiti. Cenili bomo, če povabilo k podaji pobud razpošljete tudi po vaših kanalih. Rok za oddajo pobud je petek, 31. marec 2023.

Potrudili se bomo, da bo čim več pobud vključenih v razvojne smernice v obdobju do leta 2027. Podrobnosti o delovanju LAS Krasa in Brkinov ter projektih, ki so bili izvedeni oz. se zaključujejo s sredstvi prejšnje finančne perspektive, si lahko preberete na www.laskrasainbrkinov.si, pod zavihkom PROJEKTI.

Najlepša hvala za vaše mnenje!

Las.png

Novice Občine Komen

Bodi obveščen o spletnih objavah Občine Komen!
Naroči se na novice.

PRIJAVA