temperatura 16°C
smer vetra V
hitrost 1.5m/s

Sporočila za javnost

Športnik Krasa in Brkinov 2017


Datum: 12.12.2017

 

Tudi letos smo športne sile Občin Divača, Hrpelje Kozina, Komen ter Sežana ponovno združile moči in skupaj se bomo zahvalili vsem vam – športnim delavcem – za ves vložen trud na slavnostni prireditvi 23. 1. 2017, v Hrpeljah kjer bomo najboljšim športnicam in športnikom podelili priznanja. Pred izvedbo podelitve pa vsem športnim klubom in društvom pošiljamo razpis za Športnik Krasa in Brkinov za leto 2017.  

Naprošamo vsa društva, da do srede, 3. 1. 2018, posredujejo predloge za priznanja, ki naj bodo v skladu s Pravilnikom o priznanjih za Športnik Krasa, ki je priložen v prilogi. Kandidate lahko predlagajo klubi, društva, druge športne organizacije, podjetja, vzgojno-izobraževalne ustanove ter posamezniki – fizične osebe. Vsi predlogi naj bodo oddani na razpisnem obrazcu  in naj vsebujejo točne podatke. Predlog pošljite na e-naslov: niko.zadnik@sport-sezana.com (zadeva: Športnik Krasa in Brkinov 2017). 

Prosimo, da upoštevate rok oddaje predlogov.   Za vse dodatne informacije ter pomoč lahko pokličete Nika Zadnika na tel. 041 295 393 ali pišite na e-naslov: niko.zadnik@sport-sezana.com.  

Pravilnik o priznanjih.pdf

Prijavnica.pdf

 

 

natisni