temperatura 19°C
smer vetra SZ
hitrost 0.8m/s

Sporočila za javnost

Množično brezplačno testiranje v Komnu dne 27. 1. 2021


Datum: 22.01.2021

V sredo, 27. januarja 2021, bo za občane Občine Komen v Kulturnem domu v Komnu potekalo brezplačno množično testiranje na okužbo z novim koronavirusom. Testiranje s hitrimi antigenskimi testi, na katerega se ni treba predhodno naročiti, se bo izvajalo od 15.00 do 18.00 ure. Testiranje je namenjeno tistim občanom, ki ste zdravi, brez znakov akutne okužbe dihal ali prebavil. V primeru bolezenskih znakov pokličite ambulanto svojega osebnega zdravnika.

Občanke in občani Občine Komen, ki se želijo testirati, morajo s seboj imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja.

Prosimo vas,  da v vrsti za testiranje ves čas nosite masko in ohranjate ustrezno razdaljo do ostalih čakajočih oseb.  

Z odgovornim obnašanjem in tudi s testiranjem bomo preprečili nadaljnje okužbe z novim koronavirusom in naš vsakdan hitreje vrnili v običajne tirnice.

O rezultatu boste obveščeni prek SMS-a na svoj mobilni telefon. Če bi se izkazalo, da ste bili na testu pozitivni, se takoj izolirajte in pokličite izbranega zdravnika.

Posebej opozarjamo, da naj občani, ki kažejo simptome okužbe s koronavirusom, na testiranje ne hodijo, ampak naj se obrnejo na svojega zdravnika.

 

ZA TESTIRANJE SE NI POTREBNO NAROČATI!

 

 

natisni