temperatura 22°C
smer vetra V
hitrost 2.7m/s

Razpisi

Javni razpis za proračunsko sofinanciranje programov na področju družbenih dejavnosti in turizma v občini Komen za leto 2011 - ZAKLJUČEN


Datum: 12.04.2011

Občina Komen je 8. aprila 2011 v Uradnem listu RS, št. 26/2011, na strani 793 in 794 objavila Javni razpis za sofinanciranje programov na področju družbenih dejavnosti in turizma v Občini Komen v letu 2011.  

Objava dokončnega izbora in ovrednotenja programov, prijavljenih na Javni razpis za sofinanciranje programov na področju družbenih dejavnosti in turizma v Občini Komen v letu 2011  

Na podlagi predlogov strokovnih komisij o izboru in ovrednotenju programov, prijavljenih na Javni razpis za sofinanciranje programov na področju družbenih dejavnosti in turizma v Občini Komen v letu 2011, je župan na podlagi veljavnih meril in kriterijev sprejel Sklep o razdelitvi proračunskih sredstev za sofinanciranje izbranih in ovrednotenih programov, prispelih na Javni razpis za sofinanciranje programov na področju družbenih dejavnosti in turizma v Občini Komen v letu 2011, št. 03402-01/2011-11. 

Izvajalci programov bodo v prihodnjih dneh prejeli v podpis pogodbi o proračunskem sofinanciranju programov in projektov v letu 2011. Proračunska sredstva se bodo v skladu s Sklepom o dodelitvi proračunskih sredstev za sofinanciranje izbranih in ovrednotenih programov, prijavljenih na Javni razpis za sofinanciranje programov na področju družbenih dejavnosti in turizma v Občini Komen v letu 2011, nakazala po vrnitvi podpisanih pogodb.

 

PREJEMNIKI SREDSTEV:

 

Sklep o razdelitvi sredstev.doc

 

BESEDILO JAVNEGA RAZPISA IN RAZPISNA DOKUMENTACIJA:

 

Javni razpis.doc

Razpisna dokumentacija - KULTURA.doc

Razpisna dokumentacija -ŠPORT.doc

Razpisna dokumentacija-NEPROFITNE.doc

Razpisna dokumentacija-SOCIALA.doc

Razpisna dokumentacija - TURIZEM.doc

 

 

natisni