temperatura 14°C
smer vetra V
hitrost 1.7m/s

Objave

Akcija ocenjevanja naselij, domačij in vrtov v Občini Komen 2021


Datum: 13.04.2021

POKAŽIMO LEPE KOTIČKE NAŠE OBČINE 

V času pandemije bolezni Covid-19 in z njo povezanih omejevanj gibanja se je še bolj pokazalo, kako dragoceno je živeti v lepo urejenem domačem okolju. K temu tako ali drugače prispevamo prav vsi občani. Pri tem pozitivna prizadevanja posameznikov ali posameznih naselij lepšajo in bogatijo vsakdanje življenje tudi vsem sokrajanom in obiskovalcem od drugod.

Zato želimo tudi letos poiskati najlepše urejene kotičke naše občine ter z denarno nagrado nagraditi tiste, ki požrtvovalno skrbijo zanje.

Ne iščemo popolnih ali dragih ureditev. Iščemo vasi, domačije, vrtove, gostinske objekte in ostale turistične objekte (npr. turistične kmetije), ki odražajo skladnost s kraškim okoljem in soustvarjajo urejeno podobo naših krajev. Izpolnite prijavnico in bodite navdih tudi vi!

V akcijo so vključena vsa naselja v občini Komen in posamezniki (fizične osebe, lastniki nepremičnin), ki se na razpis prijavijo z izpolnjeno priloženo PRIJAVNICO.

Izpolnjeno prijavo pošljite na naslov: Občina Komen, Komen 86, 6223 Komen, s pripisom: »Akcija ocenjevanja naselij, domačij in vrtov v Občini Komen 2021«. Prijavo lahko oddate tudi po e-pošti na naslov obcina@komen.si

Prijave zbiramo do 20. maja 2021!

POVABILO 2021.pdf

Prijavnica.docx

 

akcija

natisni