temperatura 16°C
smer vetra V
hitrost 0.9m/s

Ostala obvestila za občane

Prostovoljno sodelovanje na postonjskem


Datum: 07.02.2014

  SPOROČILO TABORNIKOV

O naravni katastrofi, ki je v preteklih dneh prizadela Slovenijo ste že vsi dodobra informirani. Med najbolj prizadetimi je mesto Postojna.
V preteklih dneh, zaradi varnosti, pomoči prostovoljcev na prizadetih območjih niso sprejemali. Danes je prišlo do dogovora med postojnskim štabom CZ in Rodov Kraških viharnikov v Postojni. Slednji prevzemajo delovanje Kriznega centra v Srednji šoli Postojna (Cesta na Kremenco).

Prostovoljci sežanskega društva tabornikov Rod kraških j`rt se v Postojno odpravljamo to soboto (8.2.) V centru bodo uspostavili poljsko kuhinjo s toplimi napitki, juhami.... zato NUJNO potrebujejo večje količine instant juh, čaja kave, sladkorja..... Prav pridejo tudi deke.

Vse lahko dostavite v taborniško hišico v Sežani (park pri OŠ) v času taborniških sestankv (vsak dan, do petka od 15h do 17h) oz. ustrezno zaščitite in pustite pred hišico v kolikor ni nikogar tam. Bomo poskrbeli da bo vse prišlo v prave roke.

Lahko tudi nakažete vaš prispevek na TRR Roda Kraških viharnikov iz Postojne s katerim bodo nakupili kar potrebujejo.
DRUŠTVO TABORNIKOV ROD KRAŠKIH VIHARNIKOV
Kolodvorska 5b, 6230 Postojna TRR: 0208-6001-5499-752 (NLB)

V Centru potrebujejo čez cel dan cca. 8-10 prostovoljcev in ocenjujejo da bo tako še vsaj 10 dni. Delo je v zaprtem neogrevanem prostoru. Dostop z avtom do srednejšolskega centra samo z ustrezno zimsko opremo. Za dodatne informacije (za netabornike) v zvezi z razporedom prostovoljnega dela je na voljo Gašper Rupnik Gušter - 031843474. Taborniki se obrnite na načelnika/starešino.

Prosimo da razširite vest o zbiralni akciji, saj bi radi že v soboto odpeljali prvo pošiljko pomoči.
Hvala PO NOVEM LAHKO PUSTITE STVARI TUDI V MC PODLAGA! HVALA
Lep pozdrav

Polona Rožman    

natisni