Skoči na vsebino

Povabilo k akciji "Ocenjevanje urejenosti vasi, domačij in vrtov v občini Komen v letu 2024"

18. 04. 2024

V drugi polovici meseca aprila tudi letos pričenjamo z Akcijo ocenjevanja urejenosti naselij, domačij in vrtov v občini Komen. 

Kot je že ustaljeno, si komisija vsako leto ogleda vse vasi in zaselke v občini in na podlagi skupnih ugotovitev razglasi nagrajence.

V kategoriji ocenjevanja domačij, dvorišč, vrtov, gostinskih objektov itd....pa morajo lastniki omenjenih nepremičnin prijave oddati sami. V primeru, da želi nekdo prijaviti lep vrt, dvorišče... (npr. sosedovo), mora zraven prijave oddati še Izjavo lastnika nepremičnine, da s tem soglaša. Prijave morajo biti oddane najpozneje do 15. maja. 2024.

Nagrajenci iz preteklih let v akcij »Ocenjevanje urejenosti vasi, domačij in vrtov na območju občine Komen« lahko sodelujejo, vendar v isti kategoriji še tri leta po prejemu nagrade ne morejo biti ponovno nagrajeni, saj želimo k sodelovanju pritegniti čim več vasi oz. lastnikov vrtov.

Rrezultati akcije bodo javno predstavljeni na slavnostni seji občinskega sveta Občine Komen v juniju 2024. Objavljeni bodo tudi na spletni strani občine www.komen.si,  na FB strani Občine Komen in v občinskem glasilu.

 

Povabilo in pogoji za sodelovanje v akciji

Prijavnica.docx

Soglasje - izjava lastnika.docx

brestovica_soncen_dan_.jpg

hrusevica_iz_tupelc_obd.jpg

sibelji_poletje_nevihtno_slabo_vreme.JPG

majerji_soncno_5.MP4_20220912_004903.079.jpg

volcji_grad_debela_griza.JPG

 

 

 

Novice Občine Komen

Bodi obveščen o spletnih objavah Občine Komen!
Naroči se na novice.

PRIJAVA